Swan soirée

Ova se čestitka maltene sama napravila 😀 Naravno, ne mislim to bukvalno, ali kada mi je stigao set pečata i kada sam ih isprobala, ideja se sama nametnula. Čak nisam ni morala da razgledam po Pinterestu šta su drugi radili (to sam posle radila, čisto jer volim, šta ću :D).

Doduše, pošto sam malo pre pečatiranja nabavila neke nove boje markera, uspela sam da upropastim nekoliko labudova 😂 Tako sam se sa ovim setom napečatirala sita 😀 No dobro, šta je tu je. Svakako se nisam mnogo potresla oko toga pošto sam više bila u dilemi da li, ili ne, bojiti labudove. Mislim ipak su beli, a kako belo obojiti?

Ps. Bubamare su sa jednog drugog seta pečata. O čestitci gde sam ih iskoristila sam pisala ovde.

U stvari, može da se napravi da budu obojeni ali da i dalje budu beli (male tajne velikih umetnika i te fore :D). Međutim, u momentu kreiranja ove čestitke nisam imala potrebne boje markera, tako da je to bojenje sada izostalo, a kasnije se to promenilo.

Nisam htela da “izdižem” jezerce na kom su labudovi, jer mi je onda to sve bilo nekako too much, pa sam se odlučila da ga pečatiram direktno na osnovu. Final touch je bio u vidu par cirkona, da upotpuni čestitku. Na kraju, mislim da je baš super ispalo – šta kažete? 😀

Nešto kasnije sam napravila i par čestitki za rođenje deteta, pošto u ovom setu pečata dolaze i mali labudovi i ja šta ću – nisam mogla da odolim 😀 Ako vas zanima koje su čestitke u pitanju, možete ih naći na ovom postu.

Hvala na izdvojenom vremenu da pročitate moj blog post. Ako vas je moj projekat inspirisao, ne zaboravite da me tagujete na instagramu ➝ @made_by_opti

Volela bih da vidim šta ste vi napravili! Vidimo se sledeći put! ♥

Thank you and happy crafting.

Stay creative!

Love, Tijana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: