Distress Oxides – color blending

Kod ovih sam čestitki posvetila mnogo pažnje samoj pozadini, a glavnu poruku na njima sam odabrala tako da bude jednostavnija i da se ne ističe previše. Toliko mi se prelaz boja svideo da sam želela da ih istaknem.

Iskreno, u vreme kreiranja ovih čestitki (jer u početku sam imala tonu stvari pripremljenih za objavu) više sam isprobavala koje boje idu sa kojima, vežbala prelaze boja i to. I onda su mi se ove dve kombinacine najviše svidele pa sam odlučila da ih pretvorim u čestitke. Tada je nastala i čestitka za veridbu/venčanje koju možete pogledati na ovoj objavi (prva slika) 😊

Metalni šablon reči “congrats” je od Winnie and Walter metalnih šablona, a boje koje sam koristila su: (za čestitku sa kružićima) Tumbled glass, Peacock feathers i Chipped sapphire, odnosno (za čestitku za leptirićima) Lucky clover. Samo se jedna boja razlikuje ali ne deluje tako na prvi pogled.

Kada sam ovu čestitku uradila, leptirići koje sam isekla sa nje su mi bili previše lepi da ih tek tako bacim, i prosto sam morala da ih nekako iskoristim (moji craft prijatelji će znati o čemu pričam ✂️). I koji bolji način za to od crne podloge? Pošto su se izmešali, potrajalo je dok svakom nisam našla svoje mesto (tačkice nisam popunjavala, one su ostale bele), i pred vama je rezultat:

Za tekst sam koristila Simon Says Stamp metalni šablon, kao i za outline. I baš se sve uklopilo fenomenalno, zar ne?

Koja vam se čestitka najviše sviđa? Pišite mi u komentarima!

Hvala na izdvojenom vremenu da pročitate moj blog post. Ako vas je moj projekat inspirisao, ne zaboravite da me tagujete na instagramu ➝ @made_by_opti

Volela bih da vidim šta ste vi napravili! Vidimo se sledeći put! ♥

Thank you and happy crafting.

Stay creative!

Love, Tijana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: