To my favorite bookworm

Jao sećam se moje sreće kad mi je stigao paket sa ovim setom pečata! Pa ne znam od kog pečata pre krenuti, mada mi je devojčica nekako ipak najdraža. Nakon previše propalih pokušaja da obojim sve to da liči na nešto, dobijam puno svega za iseći. Sad već opasno krećem da razmišljam o nabavljanju šablona za isecanje uz setove pečata, posebno ako imaju mnogo sitnih delova – prođe mi pola dana u sečenju svega.

Ali, pošto me godine još uvek nisu stigle u tom smislu (random bol u kolenu/leđima se ne računa naravno), imam živaca da isecem sve lepo i preciznije nego što bi to šabloni uradili. Iskreno se nadam da te živce neću nikad izgubiti, no videćemo već.

Za ovu čestitku mislim da sam iskoristila skoro sve što u setu pečata ima – osim dečaka doduše, ali je on dobio svoje posebno mesto na jednoj drugoj čestitci. Negde u procesu sam shvatila da zapravo i nemam tako puno pečata koje mogu da iskoristim za “popunjavanje pozadine” na čestitkama, tako da odlučujem da polako okrećem fokus u tom pravcu. Ali dok se sakupe pare, pa dok se poruči i to stigne, ima još vremena da prođe.

Kako vam se sviđa ova ečstitka? Pišite mi u komentarima!

Hvala na izdvojenom vremenu da pročitate moj blog post. Ako vas je moj projekat inspirisao, ne zaboravite da me tagujete na instagramu ➝ @made_by_opti

Volela bih da vidim šta ste vi napravili! Vidimo se sledeći put! ♥

Thank you and happy crafting.

Stay creative!

Love, Tijana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: